Monday, October 26, 2009

Tur til Kjerringøy...

På lørdagen dro vi på tur med celebration til kjerringøy. Det var super morsomt. Styre hadde planlagt at vi skulle møtes klokka tolv, men det de ikke hadde tenkt på var når ferga gikk. Vi hadde god tid for den gikk ikke før 13.50. Da dro vi rundte og kjørte og handle inn de siste viktige tingenen. Hele turen gikk veldig fort. Da vi kom til kjerringøy var vi usikre på hvor prestegården var, vi fant den tilslutt. Da vi kom fra fordelte vi oss på romma. Jenten som var med fikk et rom, men vi var bare tre jenter da. Uten for huset var det en grusplass der vi spilte landhocky. Da vi skulle inn var det ingen som hadde tatt med seg nøklene ut og det var smekklås på døra. Der sto vi. Men vi fant et nr. som vi ringte der vi fikk tak i nøkkelene. Så kjørte vi et stykke der vi skulle rapelere. Det var kjempe kaldt oppe på et fjell. Det var sinnsykt artig å rapelere for andre gang. Andre måltidet denne dagen var klokka halv 7 om kvelden. Da ble maten slukt av alle sammen.
Om kvelden hadde vi et koslig møte. Etter det ble det mest prating og vi så istid der folk lå slengt rundt å sov. Da filmen var ferdig var det bare å begynne med en vekkerunde. Klokken ble stilt så vi fikk en time mer søvn den natta.
Vi la oss når klokka var ca 3. Klokka 6 ble det mye prat fra noen av jentene. Det endte med at nesten hele huset ble vekt. Men sånn er det å være på tur.
Vi dro til kjerrigøy skole for å spille landhocky. Det var super artig. Da vi kom tilbake til prestegården spiste vi lunsj og vasket huset før ferga gikk til byen igjen klokken 14.35. På fergeleie på Kjerringly var det noen som fant ut at de skulle bade.
All ære til de som lagde til denne kjempe bra turen. Selv om vi ikke var så mange ungdommer så var det ekstremt koslig med de som var der. Jeg håper det blir mange like turer som dette.
Jeg hadde vondt i magen da jeg kom hjem på søndagen pga av så mye latter. Jeg flirte til det meste som ble sagt.

2 comments:

Anne Jorid said...

Tørr du ikke å nævn navn?!

Ingrid Anita said...

Så fint å høre at det var en fin tur! Skulleønske jeg kunne være med!